Sveriges SEO-elit samlas i Stockholm den 26 maj

Sveriges SEO-elit samlas i Stockholm den 26 maj för nätverkande och rundabordsdiskussioner.

Sveriges vassaste sökmotormarknadsförare kommer att samlas i Stockholm, lördag den 26 maj för nätverkande och rundabordsdiskussioner. Träffen kommer att innehålla nätverksmöjligheter, företagspresentationer samt rundabordsdiskussioner av mer tekniskt karaktär där bland annat sökmotorernas algoritmer kommer att diskuteras. Träffen är kostnadsfri och av informell och utbildande karaktär.

Det är den andra sökmotoroptimeringskonferensen som arrangeras av SEO-forum.se och Webmoney.se. Fokus på träffen är att skapa en möjlighet till att fysiskt nätverka och hitta samarbeten i en bransch som karaktäriseras av digital interaktion. Personer och företagsrepresentanter som är intresserade av att delta är välkomna att anmäla sig via denna länk eller via kontaktinformationen.

http://www.seo-forum.se/off-topic/1996-seotraeff-den-26-maj-program.html

Program, lördag den 26 maj.
14.00 Nätverkande/mingel och Kaffe
15.00 Online Services, Simon Sunden, Partner Manager
15.20 Commission Junction, Lina Malm, Publisher Development Executive
15.40 Ev extra företagspresentation
16.00 Nätverkande, mingel och kaffe
17.00 RoundTable diskussioner – Två grupper.
18.00 RoundTable diskussioner – Två grupper (byte av grupper)
19.00 Avslutning och valfri fortsättning med informell middag & barrunda

Plats:
Entreprenörcenter
Hälsingegatan 49, 5tr
11331 STOCKHOLM
T-bana, Odenplan

Om arrangörerna
Webmoney.se ägs av Per Gustafsson och består av två delar, Webmoney Marketing erbjuder individanpassade konsulttjänster inom SEO/SEM och Webmoney Ventures som äger och driver hemsidor med fokus på hotell,
resor och finansiering.

SEO-forum.se är Sveriges största SEO/Sökmotoroptimeringsforum för proffs såväl som nya och ägs av Jim Westergren som erbjuder konsulttjänster via Seo-konsult.se. Jim är känd från bland annat Wall Street Journal i samband med hans andraplats i “Google VM” och är en av Sveriges vassaste länkbyggare

1 kommentar till “Sveriges SEO-elit samlas i Stockholm den 26 maj”

2007-05-30 av M4gnus

Klockrent upplägg! Personligen uppskattade jag roundtable bäst. Inte bara att man fick en chans att diskutera det givna ämnet utan även att det är lättare att lära känna folk i en mindre grupp!

Nu väntar jag bara på att folk skall lägga upp bilder mm :)

Skriv en kommentar