Portfolio

Vi fokuserar framförallt på några olika områden som innefattar finans och resor. Tanken är att löpande expandera vårt medianätverk på den Svenska, Tyska, Holländska, Spanska och Italienska marknaden.  Idagsläget är fokus främt i Sverige och i norden med framöver kommer vi även att adera fler tjänster samt lansera befintliga tjänster på fler marknader.  Nuvarande verksamhet har tre ben (Consulting, Ventures, & Mediagroup ) Nedan är några pågående projekt inom Ventures. För info om Consulting kan du besöka MarketingLab.

Banklån & Lån

Inom bank och finans kommer det att komma fler sidor som fokuserar på lån utan säkerhet och vanliga banklån. Först ut är Lån & Banklån hos Bankbolaget.se

Hotell & Hotellrum

Hotellbokningsajter är en annan fokus som vi har. Först ut är Hotell hos Hotellbolaget.se som är under utveckling.

Kontakt/Samarbeten

Vi kommer löpande att presentera fler projekt som vi drar igång här på denna sida. För samarbeten och frågor. Vänligen kontakta oss genom kontaktformuläret. Just nu tittar vi extra mycket på olika formera av white label lösningar där vi kan koppla upp os mot ert system genom API/SOAP integrationer och generera leads/sales åt er.

Vi söker även duktiga medarbetare/partners och om du är en duktig html/php-programmerare som vill lära dig mer om  SEO/Affiliatebranchen bör du kontakta oss omgående. Mejla till info (snabel-a) marketinglab.se för mer info.