Affärside & Vision

Nya planer och krafter behövs och jag har en del intressanta ideer varav en är ett större projekt till hösten med flera delägare som involverar en av sveriges största reklambyråer. Nu är det främst mitt egna företag som jag har tänkt till runt och skall omvandla. Det är inte någon jättechock för er som följt denna blogg under senaste året att jag tittat mer och mer åt ppc, affiliatemarknadsföring, landingsideoptimering och en detaljerad spårningslösning som har koll på ROI på keywordnivå och andra relevanta mått.

Affärside

Leverera fantastiska mätbara resultat inom sökmotormarknadsföring som underkonsult/affiliate genom att använda sitt tekniska, teoretiska och kunskapsmässiga försprång.

Vision

Att bli “top of mind” som superaffiliate hos samtliga aktörer inom affiliatemarknadsföring i Sverige och således vara den ideala kandidaten för samarbeten.

Det är således ingen större förändring i sättet att jobba förutom att jag kommer att skifta fokus och vara mer aktiv i nya affiliateprogram och kampanjer samt öka min PPC spend med mitt nya smidiga verktyg för att bygga kampanjer och annonsgrupper samt dynamiska landingsidor för optimal qualityscore och konvertingsgrad. Detta är alltså den riktning som jag kommer att gå och när tiden är mogen är det inte omöjligt att det blir allt mera internationella satsningar. (i dagsläget är jag i startgroparna att testa andra marknader än den svenska) .

3 kommentarer till “Affärside & Vision”

2008-05-16 av Simon Sundén

“Att bli “top of mind” som superaffiliate hos samtliga aktörer inom affiliatemarknadsföring i Sverige och således vara den ideala kandidaten för samarbeten”

Bra koncept och idé som jag tror med hjälp av hårt och kontinuerligt jobb kan funka. Affiliateexperter tror jag i framtiden kommer behövas mer och mer…

2008-05-16 av Anton Malmberg

Mycket intressant! Lycka till och håll oss gärna uppdaterade med hur det går!

2008-07-01 av Jim Westergren

Mycket intressant och grattis för steget vidare. Vi ses ikväll.

Skriv en kommentar